Náš web používá ke zlepšení fungování, poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Informace o tom, jakým způsobem je s daty cookies dále zacházeno, najdete na stránce cookies.

Databáze reformulovaných potravin a nápojů
Publikace SČS a ČTPP k problematice kvality potravin a jejich označování
Databáze reformulovaných potravin a nápojů
  • Reformulace
  • Databáze reformulovaných potravin a nápojů
  • Inovace
  • Velikost porcí
  • Informace pro spotřebitele
  • Vzdělávání a podpora výrobců
  • Zdravý životní styl
  • Zodpovědná komerční komunikace

Publikace SČS a ČTPP k problematice kvality potravin a jejich označování

Sdružení českých spotřebitelů s podporou České technologické platformy pro potraviny již několik let vydává publikace pro spotřebitele týkající se kvality potravin a jejich správného označování.

Publikace naleznete níže:

128-vejce.pdf

131-mleko-a-mlecne-vyrobky.pdf

161-tuky-a-oleje.pdf

162-testoviny.pdf

163-med.pdf

164-cokolada-kakao-a-vyrobky-z-nich.pdf

165-drubezi-maso-a-drubezi-masne-vyrobky.pdf

195-hovezi-a-veprove-maso.pdf

196-o-lahudkach-pro-spotrebitele.pdf

198-obiloviny-a-lusteniny.pdf

222-jak-pozname-kvalitu-caj.pdf

223-jak-pozname-kvalitu-nealkoholicke-napoje.pdf

227-jak-pozname-kvalitu-oznacovani-masnych-vyrobku.pdf

229-jak-pozname-kvalitu-syry-a-tvarohy.pdf

231-jak-pozname-kvalitu-vyvazena-strava-a-zdravi.pdf

30-oznacovani-masnych-vyrobku.pdf

81-svet-kavy.pdf

96-ryby-ostatni-vodni-zivocichove-a-vyrobky-z-nich.pdf

97-syry-a-tvarohy.pdf

98-chleb-a-pecivo.pdf

HOME Kontakt Podmínky a pravidla užívání webové stránky
©
2025
Potravinářská komora České republiky
www.foodnet.cz